Gratis energiescan Den Haag

Voor:
  • Energie advies

De gemeente Den Haag biedt een gratis energiescan aan voor bewoners die willen ontdekken welke energiebesparende maatregelen geschikt zijn voor hun woning.

De energiescan wordt uitgevoerd door de Woonwijzerwinkel en Groen Overleven. Een medewerker bekijkt je woning en stelt een rapport op met de resultaten van de scan. Dit geeft een overzicht van maatregelen die voor jouw woning geschikt zijn om je wooncomfort te verhogen en energierekening te verlagen, zoals isolatie of zonnepanelen. 

Bedrag

Dit is een gratis actie.

Belangrijkste voorwaarden

  • De energiescan is voor eigenaren van een eengezinswoning
  • Als je een woning hebt in een kleine VvE (minder dan 10 appartementen) dan kun je voor je eigen woning een scan aanvragen (de uitkomsten daarvan kun je gebruiken voor een gesprek met de buren of andere VvE-leden)

Milieu Centraal noemt op deze pagina alleen de belangrijkste voorwaarden en probeert die zo actueel mogelijk te houden. Maar soms verandert er iets; je kunt hier dus geen rechten aan ontlenen. Kijk altijd voor meer informatie en alle actuele voorwaarden op de website van de aanbieder van deze regeling.