Bedrijf aanmelden voor register

Verbeterjehuis.nl wil het voor woningeigenaren makkelijk maken om een bedrijf te vinden voor het verduurzamen van hun huis. Daarom is er het register 'Vind je bedrijf' met uitvoerende en adviserende bedrijven. Heb je als bedrijf interesse om je bij het register aan te melden? Hieronder lees je hoe het werkt. Vermelding in het register is gratis.

Woningeigenaren kunnen in het register Vind een bedrijf de volgende bedrijven zoeken:

  • Uitvoerende bedrijven voor energiebesparende maatregelen
  • Energieadviseurs
  • Financieel adviseurs

Voordelen voor jouw bedrijf

  • Je bedrijf is makkelijk te vinden voor woningeigenaren.

  • Toon kwalificaties en reviews op je eigen bedrijfsprofiel.

  • Bepaal zelf je werkgebied.

  • Ontvang indien gewenst gratis aanvragen vanuit het register.

Aanmelden voor bedrijvenregister

Wil je dat woningeigenaren ook jouw bedrijf kunnen vinden in het register? Meld je vandaag nog aan: het is gratis!

Aanmeldcriteria

Het register op Verbeterjehuis.nl is een open register. Je kunt je aanmelden als:

  • jouw bedrijf geregistreerd is bij de Kamer van Koophandel
  • en je bedrijf adviserende of uitvoerende diensten levert aan woningeigenaren voor het verduurzamen van de woning.

Hoe werkt het register?

Na goedkeuring van de registratie wordt je bedrijf opgenomen in het register. Je geeft bij de registratie aan welke maatregelen je bedrijf uitvoert en in welk werkgebied.

Woningeigenaren kunnen bedrijven filteren en sorteren op maatregel, afstand, beoordeling en kwaliteitsscore. De kwaliteitsscore wordt bepaald aan de hand van certificaten, keurmerken, lidmaatschap van de brancheorganisatie en geschillenregeling. Als woningeigenaren sorteren op kwaliteitsscore komen bedrijven met een hogere kwaliteitsscore bovenaan.

Contactverzoeken via het register

In het register maak je een bedrijfsprofiel aan met meer informatie over jouw bedrijf. Woningeigenaren kunnen via dit profiel een contactverzoek doen. Jouw bedrijf kan zelf in het profiel aangeven of en in welke mate je contactverzoeken wilt ontvangen. Je kunt dit zelf reguleren door in het profiel het aantal contactverzoeken per week aan te passen.

Reviews tonen

Op het bedrijfsprofiel in het register is er de mogelijkheid reviews in te laden. Hiervoor heb je als bedrijf een Klantenvertellen-account nodig. Je kan je reeds verworven reviews gratis inladen. Die worden dan ook op Verbeterjehuis.nl getoond. Lees hoe de reviews van Klantenvertellen werken.

Offerte module Smart Twin

Het bedrijvenregister Vind een bedrijf op Verbeterjehuis.nl wordt ondersteund door Smart Twin. Smart Twin heeft ook de uitgebreide 3D-Keuzehulp met bijbehorende offertemodule gebouwd. Bedrijven kunnen bij Smart Twin zelf aangeven met welk profiel zij in het register en/of de offertemodule zichtbaar willen zijn. Aanmelden voor het register met de bijbehorende contactverzoeken is gratis. Voor vermelding in de offertemodule van Smart Twin heb je een betaald account nodig van € 50 per maand. Meer informatie hierover vind je op de website van Smart Twin.

Buitenlandse bedrijven

Bedrijven uit het buitenland zonder Nederlands Kamer van Koophandel nummer die geïnteresseerd zijn om zich in te schrijven, kunnen het beste een mail naar [email protected] sturen.

Aanmelden

Ook met jouw bedrijf in het bedrijvenregister? Maak dan nu een account aan. Opname in het register is gratis en heeft veel voordelen.

Meld mijn bedrijf aan
Twee medewerkers van het isolatiebedrijf brengen spouwmuurisolatie aan.