Logo Rijksoverheid

Vakkundige bedrijven

Je bent op zoek naar een isolatiebedrijf. Of naar een bedrijf dat een warmtepomp, zonneboiler, ventilatiesysteem of zonnepanelen kan installeren. Maar waar vind je een erkend en vakkundig bedrijf?

Er zijn 2 websites waarop je bedrijven vindt die zijn erkend of gecertificeerd. De ene site richt zich op isolatiebedrijven, de andere op installatiebedrijven.

Isolatiebedrijven

Bedrijven voor het isoleren van je spouwmuur, buitenmuren, vloer, dak of ramen vind je op Wij-isoleren.nl. Alle bedrijven op wij-isoleren.nl zijn gecertificeerd of erkend. Je vindt op deze site ook informatie over welke garantie ze bieden, of ze zijn aangesloten bij een branchevereniging en of ze een geschillenregeling hebben. De verantwoordelijkheid voor de selectie van isolatiebedrijven en de informatie op wij-isoleren.nl is in handen van brancheorganisatie VENIN in samenwerking met Milieu Centraal.

Nodig een bedrijf uit voor een vrijblijvend adviesgesprek en vraag om referenties. Een belangrijk onderdeel van het gesprek is een inspectie. Het isolatiebedrijf checkt dan of jouw dak, gevel, ramen en vloer geschikt zijn om te isoleren.

Naar wij-isoleren.nl

Installatiebedrijven

Zoek je een installatiebedrijf voor warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen, ventilatiesysteem of biomassaketels? Op Centraalregistertechniek.nl vind je vakbedrijven die zijn erkend of gecertificeerd. Nodig een bedrijf uit voor een vrijblijvend adviesgesprek en vraag om referenties. Een belangrijk onderdeel van het advies is of je huis ook geschikt is voor bijvoorbeeld een warmtepomp.

Naar Centraalregistertechniek.nl